OVER ONS

57a117480d374139b8a5ade453963f6d - Potterie De Champignon

Wij zijn Peter en Petra Daniëls en zijn al ruim 40 jaar getrouwd. Wij zijn de gelukkige ouders van twee, inmiddels volwassen, zonen. Onze zonen hebben ieder een leuke partner gekregen en zijn ons huis uitgevlogen. Inmiddels zijn wij ook opa en oma van drie lieve fantastische kleinkinderen, waar wij volop van genieten.

Uitdagingen zijn wij nooit uit de weg gegaan in die jaren. Wij waren weer toe aan een nieuwe uitdaging en zo ontstond het idee om een Bed and Breakfast te beginnen.

In 2015 kwam de pottenbakkerij, aan de Nijmeegseweg 68 in Gennep in de verkoop en werd onze droom werkelijkheid. Na 3 jaar verbreken en verbouwen was ons woonhuis gereed en zijn wij erin getrokken.

Daarna zijn wij gestart met het renoveren van de buitenkant van het pand en hebben we de tuin en het zitje aangelegd. Toen we zelf helemaal er in getrokken waren zijn we gestart met het realiseren van 2 gastenkamers samen met een ontvangstreceptie en een gezellige ontbijtruimte/ relaxruimte.

In de toekomst willen we nog verder uitbreiden in ons bijgebouw met extra gastenkamers.

Hopelijk tot spoedig ziens!

Petra en Peter Daniels Potterie De Champignon - Potterie De Champignon

Boek nu één van onze kamers

Geniet van een verblijf in het landelijk gelegen B&B Potterie De Champignon in Gennep. De mooie kamers en prachtige omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen.

Hoe vul ik de juiste datum in?

Om de datum in te vullen of te wijzigen dient u altijd de begin- én einddatum te kiezen. 

Met de eerste klik op de agenda selecteert u de begindatum en met de tweede klik de einddatum. 

Zie video als voorbeeld. 

Mocht het niet lukken dan kunt u altijd contact opnemen met info@potteriedechampignon.nl en zullen we u graag verder helpen!