Citrien
1 persoon € 73
2 personen € 90

Via een trap vanuit de ontvangstruimte komt u boven bij uw kamer.

Op de dag van ontvangst staat er op uw kamer een welkomstdrankje klaar. Op de kamer is een koffiezetapparaat beschikbaar en een waterkoker met verschillende smaken theezakjes.

Extra informatie

De naam "Citrien" verwijst naar een edelsteen. Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte tussen 8:00 uur -10:00 uur. Andere tijden zijn eventueel mogelijk in overleg.

Tevens is het mogelijk een lunchpakketje samen te stellen. Wilt u graag gaan picknicken? Dan stellen wij graag een picknick mand voor u samen.

In- & uitchecken

Inchecken vanaf 15:00 uur.
Uitchecken uiterlijk 11:00 uur.

Meer informatie?

Bij aanvullende vragen of opmerkingen staan we u graag te woord per e-mail:

Specificaties

15 m²

2 pers.

Douche

WiFi

Faciliteiten

Kamer

Badkamer

Wi-Fi
Föhn
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Smart TV
Badkamerlinnen
Douche
Toilet
Shampoo- & doucheschuimpakket

Galerij

Andere kamers bekijken?

Mavi
v.a. € 73 per nacht

Boek uw kamer eenvoudig via onderstaand formulier

Hoe vul ik de juiste datum in?

Om de datum in te vullen of te wijzigen dient u altijd de begin- én einddatum te kiezen. 

Met de eerste klik op de agenda selecteert u de begindatum en met de tweede klik de einddatum. 

Zie video als voorbeeld. 

Mocht het niet lukken dan kunt u altijd contact opnemen met info@potteriedechampignon.nl en zullen we u graag verder helpen!