Soort activiteit: Overig

Overig

Watersport

Bij Dolfijn Watersport en Recreatie in Mook (bij Gennep) bent u aan het juiste adres voor actieve en recreatieve mogelijkheden voor een dagje uit. Bootje, fietsen of kano’s huren kan allemaal hier!

Lees verder »
Overig

Kanoën op de Niers

Sportief aangelegd en wel in voor een uitdaging? Ga lekker kanoën op het snelst stromende riviertje van Nederland: de Niers. Ontdek de regio vanaf het water! 

Lees verder »
Fietstrein
Overig

Fietstrein

Met de fietstrein ontdek je de mooie grensstreek op een bijzondere manier. Tussen de stadjes Groesbeek, Kranenburg en Kleve fiets je een leuke route over een voormalige spoorrail. Een unieke route die je alleen met

Lees verder »
Overig

Wijnbouwcentrum Groesbeek

Het Nederlands wijnbouwcentrum Groesbeek, hét wijndorp van Nederland, een zeer actief gebied met verschillende wijnhuizen. Boek een van de leuke wandelroutes of wijnproeverijen, of laat je verrassen door een rondleiding in het wijnbouwcentrum zelf.

Lees verder »
Vierdaagsefeesten-Nijmegen
Overig

Vierdaagsefeesten Nijmegen

De Vierdaagsefeesten vormen het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. In de binnenstad van Nijmegen bruist het van de activiteit. Van zaterdag tot en met vrijdag in de derde week van juli. Must see!

Lees verder »

Hoe vul ik de juiste datum in?

Om de datum in te vullen of te wijzigen dient u altijd de begin- én einddatum te kiezen. 

Met de eerste klik op de agenda selecteert u de begindatum en met de tweede klik de einddatum. 

Zie video als voorbeeld. 

Mocht het niet lukken dan kunt u altijd contact opnemen met info@potteriedechampignon.nl en zullen we u graag verder helpen!